Dus jullie gaan trouwen?

Of registreren als partners?

En dan ben je gevraagd of hebben jullie het samen besloten.
”Wij gaan trouwen of laten ons officieel registeren als partners”.
Van harte gefeliciteerd met deze beslissing. Graag wil ik op deze dag een onderdeel worden van jullie geluk.

Mijn huidig werk als trainer en coach op de politieacademie en op het Veteraneninstituut in Doorn, zorgen ervoor dat ik midden in het leven sta. Mijn grootste drijfveer daarbij is het verbinden van mensen. Vanuit deze gedrevenheid geef ik een belangrijke plek aan het gevoel en ben ik bevlogen en enthousiast.
“Alles is nu”
is mijn levensmotto en doen wat er toe doet.

Als alles nu is, dan mag een bijzonder moment als jullie trouwdag gevierd worden door er bij stil te staan en daar het mooiste moment van te maken.

Als voorbereiding op jullie dag gaan we met elkaar in gesprek over hoe dit eruit mag zien en wat jullie met een ieder aanwezig op deze dag willen delen. Ik denk met jullie mee en geef woorden aan dit bijzondere en persoonlijke samenzijn. Jullie staan aan het stuur en bepalen de koers. Ik kijk ernaar uit om een stukje met jullie op reis te gaan.

Word ik jullie BABS
of ceremoniële spreker?

Met mijn beëdiging als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijks Stand (Babs) ben ik bevoegd om jullie in elke Nederlandse gemeente te verbinden.

Trouwen / geregistreerd partnerschap  binnen de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Omdat ik door de gemeente Utrechtse Heuvelrug benoemd en beëdigd ben als Babs mag ik binnen deze gemeente niet actief zijn als zelfstandig trouwambtenaar. In de gemeente Utrechtse Heuvelrug zijn zij mijn werkgever en buiten de grenzen van de gemeente ben ik dat zelf. Samen met leuke andere collega’s zorgen wij ervoor binnen de mogelijkheden die er zijn dat jullie een onvergetelijke ceremonie hebben.
Kijk op www.iburgerzaken.heuvelrug.nl

Trouwen / geregistreerd partnerschap buiten gemeente Utrechtse Heuvelrug

Wanneer jullie willen dat ik jullie buiten de gemeente Utrechtse Heuvelrug verbind, word ik voor een dag benoemd tot Babs van die gemeente waar de ceremonie plaats zal vinden. De kosten hiervoor zijn niet landelijk bepaald en verschillen per gemeente. Wanneer jullie mij inhuren als jullie eigen Babs dan is een van de grote voordelen dat we veel meer tijd en aandacht hebben om de ceremonie voor te bereiden. Graag denk ik aan de voorkant ook mee welke mogelijkheden er zijn en wat voor jullie belangrijk is om het DE dag te maken. Of jullie dag intiem wordt of heel groots, voor mij is alles wat er is, Nu het belangrijkste.

Ceremonieel verbinden

Als jullie het wettelijk huwelijk of het geregistreerd partnerschap los zien van de ceremonie dan is er ook een mogelijkheid om bij de gemeente gratis te trouwen. Iedere gemeente heeft daar een of meerdere momenten in de week voor beschikbaar. Voordeel daarvan is dat jullie de ceremonie zelf vorm kunnen geven. Waar, hoe en wanneer jullie maar willen. Voor mij is niet gauw iets te gek. Ik denk graag met jullie mee. Benieuwd naar de mogelijkheden, klik dan hieronder.

Gemeente Utrechtse Heuvelrug

De mooiste plekken om te trouwen vinden jullie op de Utrechtse Heuvelrug.
Van een bruiloft buiten op een prachtige boerderij met wijds uitzicht, tot een luxe trouwerij op een landgoed of kasteel met allure en romantiek.

Of misschien op deze fantastische plek.
De eenzame eik bovenaan in Amerongen?