Ervaringen

We zijn ontzettend blij met hoe Astrid onze ceremonie heeft begeleid. Ze heeft een leuke, vlotte stijl die goed aansloot bij onze wensen. Haar verhaal over ons was ontzettend leuk en bevatte de juiste nuance. Ze stond op een mooie en interactieve wijze stil bij personen en gebeurtenissen die belangrijk voor ons waren. Iedereen heeft een heel goed en bijzonder gevoel overgehouden aan onze ceremonie. Nogmaals bedankt Astrid!

Magali en Guy

13 april 2024

Astrid heeft er mede voor gezorgd dat onze huwelijksdag in Amerongen fantastisch was. De ceremonie was prachtig en het verhaal paste helemaal bij ons, informeel, persoonlijk en met een lach. Precies zoals wij voor ogen hadden! De communicatie en voorbereidingen verliepen heel goed, Astrid nam echt de tijd voor ons. Wij raden haar absoluut aan!

Joey & Charlotte

oktober 2023

Lieve Astrid. Al bij je intro filmpje en verhaal hadden wij een klik met je. Toen we je op een regenachtige dag ontmoette bleek die klik nog sterker te zijn. We bleven uren en uren praten en je stelde ons precies de goede vragen. Je hebt ons zelfs op dat moment kunnen koppelen aan een videograaf.

De wijze waarop je onze ceremonie verzorgde met extra aandacht voor detail en voor de mensen om ons heen is ons heel dierbaar. Het hele verhaal klopte voor ons en was nog mooier dan we durfde te hopen. We kijken er met een grote glimlach op terug!

Jacques & Anouck

augustus 2023

Ik, Marianne,  ging voor het eerst trouwen, voor Luuk was het zijn 2e keer. Ik vond het behoorlijk spannend, ik regelde alles zelf en dat bracht best veel slapeloze nachten met zich mee. Toen Astrid bij ons thuis kwam nam ze, na een gezellig gesprek, al aardig wat spanning weg. Al onze wensen waren mogelijk.  Wij wilde graag een brief voor lezen voor de getuigen met de uitleg waarom onze getuigen zo belangrijk voor ons waren.  Natuurlijk hadden we ook een brief voor elkaar geschreven die we ook wilde voorlezen. Daardoor werd onze bruiloft extra speciaal.

Op 3 momenten werden onze uitgezochte speciale nummers gespeeld wat het allemaal nog specialer maakte.

Dan de ontspannen houding van Astrid, haar vrolijkheid, spontaan, wat leuke grapjes tussendoor en dit alles zorgde ervoor dat alle spanningen snel weg waren en het een topfeest werd.

Astrid, heel hartelijk dank voor alles.

Luuk & Marianne

augustus 2023

JA. Na een aanzoek van een man, aan zijn vriend werd er volmondig JA gezegd, dan moet er ook getrouwd worden. Op zoek naar een BABS die dat wilde bevestigen. De keuze was niet moeilijk en gauw gemaakt. We wisten het zeker het moest de moeder van onze lieve schoondochter worden. Op de vraag of ze ons wilde trouwen, zei ook Astrid, volmondig “JA”. Waarom Astrid., gewoon omdat zij positief in het leven staat en geniet van al het mooie dat het leven te bieden heeft. Sympathiek, serieus, heeft humor, zeer respectvol, maar vooral gedreven met liefde voor alles wat ze doet. In aanloop naar de trouwdag, zijn er mooie en waardevolle gesprekken geweest die humorvol en zeer ontspannen verliepen. ze staat open voor mooie ideeën en wist ook ons te verrassen met waardevolle ideeën. Op de trouwdag wist Astrid ons te verrassen met een zeer mooie, gewaardeerde trouwplechtigheid, dit alles met een lach en een traan wat het voor ons zeer waardevol maakte. Waar vooral WIJ samen met onze dag-gasten met liefde en plezier op terug kunnen kijken. Dankjewel Astrid!

Willem & Jack

Juni 2023

Dankzij Astrid hebben mijn man en ik een prachtige ceremonie mogen beleven. Bij het intake gesprek was het direct duidelijk; Astrid zou ons gaan trouwen. Haar voordracht, haar humor en haar professionaliteit droegen bij aan onze mooiste dag van ons leven

Vincent & Mirko

Maart 2023

Toen wij op zoek waren naar een BABS, kwamen we al snel bij het filmpje van Astrid. Dit filmpje sprak ons al snel aan, heel spontaan en puur. Onze eerste ontmoeting maakte dit dan ook zeker waar. Ons gesprek was alsof we elkaar al heel lang kennen. Alle verhalen die wij met Astrid hadden gedeeld verwerkte ze tot een mooi verhaal tijdens onze ceremonie. Altijd spannend om het uit handen te geven, maar precies was het zoals wij het wilden, alsof iemand het vertelde die ons al jaren kennen. Het werd verteld zoals Astrid is: Puur. En dit was voor ons het geregistreerd partnerschap, wij hopen in de toekomst als we gaan trouwen dat Astrid weer het zelfde voor ons zou kunnen doen.

Francis & Sebas

December 2022

Wat hebben wij een complimenten gehad zeg. ‘Wat een lieve, vlotte, vrolijke en goede trouwambtenaar.
Jullie hebben het echt getroffen met haar.’
Nou dat hadden we zeker!

Ramona & Patrick

Mei 2022

We waren snel enthousiast over je. Je bent geïnteresseerd, spontaan en een gezellig mens. De tijd vloog voorbij met het eerste kennismakingsgesprek. Het voelde fijn dat je onze BABS was. Je luisterde goed naar wat we graag wilde met de ceremonie. We hebben er van genoten en zijn dankbaar dat je ons er bij hebt geholpen.

Niels & Tirza

Juni 2022

30 September 2023 was Astrid onze trouwambtenaar. Vooraf deze dag was Astrid al erg betrokken door tijd te nemen ons persoonlijk te leren kennen met een gezamenlijk gesprek en 1 op 1 contact. Hierbij konden we laten zien wie wij waren en wat voor ons belangrijk was in het leven en voor op de bruiloft. Astrid gaf ideeën en motiveerde ons om toch wat te zeggen tegen elkaar. Dit zorgde voor een mooie dag. Astrid zorgde ervoor dat onze wensen werkelijkheid werden en meer, ze neemt de tijd voor je en stopt veel energie en enthousiasme in haar werk. Heel erg bedankt voor alles wat je hebt gedaan!

Aydin & Denise

September 2023

“JA” zeiden wij volmondig tegen elkaar op onze bruiloft. En wat zijn we blij dat we ook volmondig “JA” hebben gezegd om jou, Astrid, als BABS tijdens onze bruiloft te hebben. Je bent spontaan en geïnteresseerd en tijdens ons kennismakingsgesprek raakte wij al snel enthousiast over je. Bedankt dat je de ceremonie zo persoonlijk hebt gemaakt met een lach en een traan. Ook de samenwerking tussen jou en de pianiste maakte onze ceremonie extra bijzonder. We kijken terug op een hele fijne samenwerking.

Edwin & Elly

September 2023

Astrid is voor ons niet in één woord of in een paar zinnen samen te vatten. Ze is gezellig, spontaan en vooral verschrikkelijk enthousiast. Ze houdt van haar werk als babs en dat straalt ze in alles uit. Wat wij vooral heel fijn vonden was dat Astrid echt de tijd voor ons nam en secuur was op ieder detail. Ze heeft ons gebeld, gemaild, is verschillende keren bij ons langs geweest en heeft zelfs met familieleden gebeld voor meer achtergrondinformatie. Astrid maakt er echt werk van.

Ze spreekt alles in grote lijnen met je door, maar houdt uiteraard ook wat ruimte voor verrassing. Je merkt dan meteen dat ze veel ervaring heeft. Ze denkt actief mee en komt dan soms met dingen waar je zelf nog niet eens aan had gedacht. Maar er is vooral ook veel ruimte voor je eigen wensen en ideeën. Misschien wel hoe gekker hoe beter?!

Ook heeft ze een heel fijn netwerk waarmee ze erg kan helpen als je nog dingen wilt of moet regelen. Ze maakt van de kleinste momenten een speciaal moment en dat maakte onze dag dan ook helemaal compleet.

 

Astrid bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan. We kijken terug op een schitterende dag die we mede dankzij jou niet zullen vergeten.

groetjes Jeroen en Femke ( van het filmpje)

Jeroen & Femke

juli 2023

Wij vonden het belangrijk dat onze BABS de ceremonie in zou vullen met humor en symboliek. Wij hebben een paar BABS’en kort telefonisch gesproken. Toen wij Astrid spraken wisten wij het gelijk; zij gaat van onze ceremonie een groot succes maken. Wij belden haar direct na ons gesprek terug om te vragen of zij onze BABS wilde zijn en gelukkig reageerde Astrid net zo enthousiast als wij waren. Wij hebben 3 weken voor het huwelijk afgesproken op de trouwlocatie om de ceremonie voor te bespreken. Onder het genot van een borrel hebben wij ruim 2 uur gezellig gezeten. Wij vonden het fijn dat Astrid de voorkeur van het bruidspaar volgt, maar dat zij niet schroomt haar waardevolle tips te geven als daar om gevraagd wordt (immers is zij de expert). De ceremonie was precies wat wij gehoopt hadden: persoonlijk, grappig, inclusief en dierbaar (oa door de symboliek). Het hele proces voelde vertrouwd en wij kijken er met veel plezier op terug. Astrid, ontzettend bedankt! Wij zijn je eeuwig dankbaar.

Charlotte & Willem-Pieter

Mei 2023

We waren tevreden over de manier waarop Astrid ons heeft getrouwd. Een paar weken voor onze trouw datum kwam ze bij ons langs voor een kennismakingsgesprek en stelde ze ons ook een beetje gerust. Astrid is een bijzonder vlotte en moderne babs. Zo was ze bijvoorbeeld bereid om mee te denken over het omvormen van de gelofte qua woordgebruik zodat het bij ons paste omdat we geen “gendered terms” wilden zoals “echtgenote”. Tijdens de ceremonie zelf was ze spontaan en luchtig wat zorgde voor een ontspannen sfeer. Al met al kijken we terug op een mooie ceremonie. Dankjewel 😊

Anne & Esmee

Mei 2023

Lieve Astrid,
Dankjewel voor het onder woorden brengen van mijn gevoelens en gedachten tijdens de afscheidsdienst van Rob. Het waren mijn woorden en dat bleven ze. Door jou met zorg ‘vertaald’ en verteld, met een lach en een traan. Je gaf mij het gevoel dat je niet namens mij sprak, maar samen met mij. Mede door jou hebben we Rob het afscheid kunnen geven dat hij verdiende!

Voor altijd verbonden…

Esther

December 2022

Wat hebben wij en onze gasten genoten van de ceremonie!! Wat heb je dat prachtig gedaan en gezegd! Iedereen had het erover, zo geweldig! Dankjewel daarvoor, en fijn je te hebben leren kennen!

Jos & José

Juni 2022

We willen je nog enorm bedanken voor de ceremonie. Je hebt het gedaan op een manier die heel goed bij ons past. Geweldig dat het zo uitgebreid en rustig kon allemaal.
Onvergetelijk!

Marlies & Wouter

April 2022

Deel hier jouw ervaring