Wie ben ik?

Ik ben Astrid Koperdraat. Een mensenmens, what you see is what you get. Ik word door anderen omschreven als authentiek, spontaan, enthousiast, warm, verbindend, creatief en flexibel. Wat ik vooral belangrijk vind is dat jullie je thuis voelen bij mij.

Samen met mijn Peter woon ik in het prachtige Amerongen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Ons jaren 30 huis zijn we aan het verbouwen tot een paleisje. Menig rommelmarkt hebben we al afgestruind naar net dat ene bijzondere en speciale. Trots zijn we op onze twee volwassen dochters die inmiddels hun eigen leven hebben. Verder geniet ik van het werken in de moestuin en ben ik fanatiek hardloper. Drie dagen per week ben ik met veel plezier werkzaam als docent aan de Politieacademie.

Toch heb ik ongeveer 3 jaar geleden het roer omgegooid, ben minder gaan werken als docent en mijn hart gaan volgen. Doen wat ertoe doet, zingeving, want alles is Nu. Spannend als het was heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en mijn eigen bedrijf opgestart. 

“Alles is Nu”. Verbinden met Vertrouwen. Het geeft me balans in mijn werkend en persoonlijk leven. Als trainer bij het Veteraneninstituut mag ik invulling geven aan hen die mentale kracht nodig hebben. En als trouwambtenaar bij de gemeente Utrechtse Heuvelrug mensen verbinden. En dan nu ook als zelfstandig trouwambtenaar. Ik voel me een gezegend mens. En een bezig bijtje, dat hoor ik nogal eens. Dat klopt! En daar word ik gelukkig van. En in die positieve energie ben ik op mijn best. 

Graag maak ik kennis om te onderzoeken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. 

Liefs, Astrid.

En hoe kom ik bij de naam ” Alles is Nu”

“Wacht niet om te vieren, wacht niet om te vechten, voor alles wat je waard is, voor je het weet is het voorbij.

Ja alles, want alles is Nu. “ 

Dit nummer werd door een moedige en sterke vrouw aan haar vriendinnen opgedragen vlak voor haar overlijden. Als je iets wilt, doe het dan Nu. Stel niet uit wat nu mogelijk is. Ik kan het niet meer. Ik heb geen keuze meer. Jullie nog wel.”
Ik ben haar dankbaar dat ik een van die vriendinnen mocht zijn. Voor mij is zij DE motivatie geweest voor het schrijven van “Ons boek” en de grote bron van inspiratie in het dagelijks leven en mijn eigen bedrijf.   

De eenzame eik

Het idee voor mijn logo is ontstaan vanuit een van mijn favoriete plekken op de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Jullie hebben dit ook kunnen zien in mijn video.

Het karrewiel, de cirkel van verbondenheid van de bankjes rondom deze markante eik. 

Verbinden is waar ik voor sta en wat ik belangrijk vind in het leven. De boom symboliseert voor mij de mens, het leven door weer en wind, in elk jaargetijde.

Schuilend onder het bladerdak, de takken alle kanten opgroeiend. Net als wij mensen groeien in het leven. Geworteld zijn of zoekend naar de wortels.
Ieder mens heeft zijn eigen verhaal.
Iedere mens is uniek net als deze boom.